Най-оборотната фолкдива сред милионерите най-накрая заживя, заобиколена все от милионери. Миньончето от Стара Загора се е нанесло в новия апартамент, подарък от актуалния й любовник Християн Гущеров, разположен в кооперация на най-високото място в столицата – хълма в елитния квартал ''Лозенец''.

Въртя, сука и накрая отвори широко портфейла на депутатския син. Откакто след раздялата с бившия си съпруг Димитър Андонов Мария премина във владение на сина на Добромир Гущеров, богатството му стремглаво се топи.

Само в последните дни на декември Християн е регистрирал отлив на минус най-малко с 200 хиляди евро от банковата си сметка, изчисляват запознати с даровете му за звездата.

Допреди празниците Мария обитавала жилищна сграда на ''Симеоновско шосе'', на има-няма километър под околовръстното шосе на София.

Ежедневно пред входа на певицата по няколко пъти почернявало от начумерени гавази от личната охрана на Гущеров, но зачислени да търчат по опашката на Мария. Яките момци получили нареждане не само да защитават живота на шефката си, но и да оперират като нейна лична прислуга.

Групата охранители, обучавана да стреля, да се бие и дори да се прости с живота си, за да защити началника си била заставена от фолкпевицата да й пазарува дори козметични продукти за лична хигиена.

''Мария не общуваше с никого от съседите си, държеше се много надменно. Слиза от джипа, муцуната само напред и нагоре и хоп, във входа. Внимание за околните – никакво. Много често сме засичали гардовете да носят шампоанче или интимен душ-гел за шефката им.

Къде ти звезда от нейния калибър да си пазарува там, където пазаруват простосмъртните'',коментират екскомшийките софиянци от кооперацията на ''Симеоновско шосе''.

От месец обаче черните джипове не паркират пред жилищната сграда, по простата причина, че звездата вече обитава чисто нов блок на улица ''Джеймс Баучер''. Балконите на певицата гледат към петзвездния хотел ''Кемпински – Зографски'', в който отсядат все мангизлии, пише skandalno.net.

Новите съседи на Мария също били все заможни хора, със скъпи коли и солидни бизнеси. Е, най-накрая звездата си намери златната среда, към която числи своята персона….