Известният водещ се изправя срещу най-голямата си фобия – конната езда...

Фолк изпълнителката Мария ще бъде специален гост в \"Ники Кънчев под наем\" следващата седмица. В сряда популярната фолк дама ще сбъдне мечтата на своя почитателка от Пазарджик, чието желание е да участва във видеоклип на любимата си звезда. За това ще помогне и Ники Кънчев, който отново ще има дълъг списък със задачи за изпълнение – от уроци по положително мислене до първи стъпки в конната езда.

В понеделник ще видим как известният водещ ще се справи с организирането на първата самостоятелна изложба на талантлива млада художничка. Зрителите ще научат полезни съвети за това как да открият най-подходящия работодател, какво да правят с банковия кредит след развод, как да избират продуктите в магазина и да се абстрахират от факта, че са на диета. Романтичен ще бъде вторият ден от седмицата, когато тандемът Ники Кънчев и Ади ще ни направи свидетели на първите реални опити на 28-годишния Иван от София да намери своето момиче. Специалист по успешни връзки ще му разкрие тънкостите при флиртовете и ходовете, с които да впечатлим една жена.

В сряда фолк звездата Мария ще бъде един от помощниците на Ники Кънчев в изпълняването на желания. Тя не само ще зарадва своя почитателка, но ще сбъдне и нейна дългогодишна мечта... Самият Кънчев ще влезе в студио за татуировки, за да разбере кои са най-важните предпазни мерки, които трябва да се вземат преди да се татуираме.

Много предизвикателства ще очакват известния водещ в четвъртък, когато ще си направи профилактичен кардиологичен преглед и ще се изправи срещу един от най-големите си страхове – конната езда. Той ще получи първите си уроци, а в петък ще разберем дали ще успее да преодолее фобията си и дали ще го видим възседнал кон и галопиращ из конната зала. В последния ден от седмицата Ники Кънчев ще бъде нает, за да помогне на 22-годишно момиче да се справи с черногледството и да овладее тънкостите на положителното мислене.
През цялата следваща седмица екипът на предаването ще следи и как продължават историите на трите жени, повели битка с килограмите, момичето, което търси своята успешна професионална реализация, както и участничката, опитваща се да спаси бизнеса си от фалит.